balance

Vægttab – slankekur – Selvkærligt vægttabsforløb med Sense.

Har du været på alt for mange slankekure – fylder tankerne om det ønskede vægttab rigtig meget for dig?

Så er det på tide, du stifter bekendtskab med et selvkærligt vægttabsforløb

Når vi vælger, at gå på en ny slankekur, så er det ønsket om et vægttab. Det er kun 5 % som holder det ønskede vægttab. Ej… kan det nu passe? Ja, det kan det. Og det er fordi, en kur er fyldt med restriktioner og forbud. Der er ingen kur der dur. Vi skal have det hele af os selv med.  Er du en del af de resterende 95 % – så er dette noget for dig.

Velkommen kære Dig.

På et selvkærligt vægttabsforløb vil du lære, at det handler om så meget andet end mad. Du vil lære, at spise når du er sulten, og stoppe når du er mæt. Du vil lære, at spise det hensigtsmæssige mad, som gør, at din krop er mæt i længere tid. Og du vil mærke en ny ro og energi i kroppen.

80% af et vellykket vægttabsforløb er kosten. De resterende 20% er motion. Det er ikke selve motionen, men det er den gode følelse, som du efterfølgende får i kroppen. Det er disse følelser, der er med til du lykkes med dit vægttab.

Kosten kan ikke stå alene. Vi skal have de mentale strategier justeret. Det gør vi stille og roligt. Det er her det selvkærlige kommer rigtigt ind i billedet. Du vil lære, at mærke dig selv. Du vil lære, at mærke – er du sulten – eller er det en følelse, som du ikke vil anerkende, og derfor spiser du på denne følelse. Anerkender vi vore følelser og byder dem velkommen finder vi roen. Vi finder ud af, vi er okay –   vi er hver i sær en unik person. Når vi får det hele af os selv med – når hjerne og hjerte følges ad – vil vi aldrig falde helt tilbage i et gammelt og ukærligt liv, hvor vægten stiger igen efter et vægttab.

Nøglerne til et selvkærligt vægttabsforløb er, du accepterer og anerkender dig selv.

Jeg har disse nøgler, som du gerne må få med min vejledning. Når du har lært, at bruge disse nøgler vil du erfare, at du har nået dit ønskede vægttab. Samtidigt vil du erfare, at vægttabet er en sidegevinst. Gevinsten er, du blevet en endnu bedre udgave af dig.

Ord skaber motivation – handling skaber forvandling.

fptbty

Dorthe Bjerre

Jeg er en livsklog kvinde med hjertet på rette sted. I forening med de proffesionelle redskaber fra neurokommunikation har jeg skabt et godt grundlag for at være med dig et stykke af din vej, indtil du får skabt dine nye værktøjer til positiv forandring. Hele mit liv har jeg arbejdet med mad/ernæring og mennesker. Jeg har erfaring med alle aldersgrupper og med mange forskellige kulturer, hvilket gør, jeg har en multikulturel forståelse og erfaring med mennesker. Jeg arbejder med det hele menneske, og tager udgangspunkt i det hele menneske. Jeg har ingen forudsætning for at vide, hvilken vej du vil gå – men med mine redskaber som NLP coach kan du sikkert og trygt finde din vej med hjælp fra mig. Igennem vort liv vil vi møde kriser og udfordringer, som kan være svære og følelserne kan tage magten over os. Dette er en helt naturlig del af at leve livet. Jeg har selv været igennem forskellige kriser. Derfor ved jeg ofte, hvordan det føles på egen krop og psyke. Vore redskaber til at komme igennem disse livskriser kan være meget forskellige. Jeg valgte at være min egen bedste ven og tog ansvar for mine valg. Med min værktøjskasse og de fantastiske redskaber fra NLP kan jeg hjælpe dig med at komme videre på din vej i en bedre og hel udgave af dig selv. Jeg møder dig med forståelse, respekt og lydhørhed for, hvad du har på hjerte, og i hvilken retning du ønsker at føre dig selv. Privat er jeg omgivet af mine to dejlige drenge, svigerdøtre og børnebørn.

Efterlad en kommentar