Ud af huset

Jeg tilbyder

For jer, som ikke har mulighed for at komme til mig. Tilbyder jeg, at tage imod invitationen og kommer indenfor hos jer.  Jeg laver skræddersyede forløb, som kan være undervisning, workshop eller coaching.

Hvor kan jeg gøre en forskel

Jeg henvender mig til bo/opholdssteder for børn og unge mennesker. Efterskoler, hvor der kan være udfordringer med den enkelte elev, eller det kan være i en større gruppe. Det er på disse steder, jeg har stor erfaring og kendskab til anerkendende metoder, som virker på brugerne, så de vokser i forhold til ejerskab af egne kompetencer.

Det kan også være på arbejdspladser, hvor der tænkes nye tanker til at forbedre sundheden blandt personalet. Hvilket også er meget givende for det mentale sammenhold på en arbejdsplads. Det er ofte en win-win situation at tilbyde personalet et fælles boost. Hvilken arbejdsplads kender ikke til, at gå sukkerkold midt på eftermiddagen....

Ud af huset
DSC_0863

Hvordan ser forløbene ud

Der tages udgangspunkt i det enkelte menneske, eller i det fælles fundament der er basis for på stedet. Jeg tilbyder individuelle forløb samt gruppeforløb. Jeg skræddersyr forløb til det enkelte sted. Og tilpasser rammerne til jeres brugere og ikke omvendt. Vi starter med at præcisere udfordringen og derfra laver jeg materielle til forløb – undervisning -  samtaler – workshop eller foredrag.

Skriv eller ring og vi kan tage en uforpligtende samtale om mulighederne.