Om

Jeg er en livsklog kvinde med hjertet på rette sted. I forening med de proffesionelle redskaber fra neurokommunikation har jeg skabt et godt grundlag for at være med dig et stykke af din vej, indtil du får skabt dine nye værktøjer til positiv forandring. Hele mit liv har jeg arbejdet med mad/ernæring og mennesker. Jeg har erfaring med alle aldersgrupper og med mange forskellige kulturer, hvilket gør, jeg har en multikulturel forståelse og erfaring med mennesker.

Jeg arbejder med det hele menneske, og tager udgangspunkt i det hele menneske. Jeg har ingen forudsætning for at vide, hvilken vej du vil gå – men med mine redskaber som NLP coach kan du sikkert og trygt finde din vej med hjælp fra mig.

Igennem vort liv vil vi møde kriser og udfordringer, som kan være svære og følelserne kan tage magten over os. Dette er en helt naturlig del af at leve livet. Jeg har selv været igennem forskellige kriser. Derfor ved jeg ofte, hvordan det føles på egen krop og psyke. Vore redskaber til at komme igennem disse livskriser kan være meget forskellige. Jeg valgte at være min egen bedste ven og tog ansvar for mine valg. Med min værktøjskasse og de fantastiske redskaber fra NLP kan jeg hjælpe dig med at komme videre på din vej i en bedre og hel udgave af dig selv.

Jeg møder dig med forståelse, respekt og lydhørhed for, hvad du har på hjerte, og i hvilken retning du ønsker at føre dig selv.

Privat er jeg omgivet af mine to dejlige drenge, svigerdøtre og børnebørn.

Uddannelser:

Grunduddannelser i psykiskelidelser

Neurokommunikations coach i sundhed
Mentor i mad/psyke by Sense
Mentor i narrativ praksisværktøjer
Ernæringsassistent

Erhvervserfaring:

Sundhedscoach i center for psykiatri

Boligsocialmedarbejder
Medarbejder på opholdssted for anbragte børn og unge
Projektleder i arbejdsmarkedsafdelingen
Madmor/ernæringsassistent i flere forskellige køkkener

Dorthe Bjerre
Dorthe Bjerre