future-past

Det bedste er ikke altid det nemmeste.

Det bedste er ikke altid det nemmeste.

Overskriften er en rejsebeskrivelse fra en kunde.

Kunden kom i mit lille anneks for nogle måneder siden. Med ønsket om et vægttab. Tidligere havde han et par gange i livet været på en kur. En kur, hvor han tabte sig ……. og tog det hele på igen. Plus nogle ekstra kilo hver gang.

Han havde en klar overbevisning, jeg kunne hjælpe ham. Han har i den mellemlæggende tid været ude på sit livs rejse. Sit livs indre rejse.

Fordi vægttab handler om så meget andet end vægt og mad. Det handler rigtig meget om følelser. Spørgsmålet er, hvorfor spiser vi, når vi ikke har fysisk sult? Der kan være lang vej til at finde svaret. Og der er kun en som har det svar. Det er kunden selv.

Jeg er taknemmelig for, han valgte mig, som sin rejseledsager. Rejser er altid spændende. Og så er det altid dejligt, at komme hjem. Hjem, hvor der er trygt og varmt.

Det er hvad denne kunde er. Han er kommet hjem i trygheden og varmen. Da han første gang kom her i mit lille anneks, var han faret vild i sit eget indre. Og ikke så sært. Han havde flere massive udfordringer i sit liv. Han var tynget, træt, kold, ensom, ked af det, og der var mørkt inde i ham. Han var frustreret, og der var ingen selvkærlighed.

Det var der ikke nogen, som ville ha troet. Udadtil var denne mand altid en meget givende mand. Han fløjtede og sang, og var udadtil i godt humør. Det var i hvert fald sådan, han gerne ville møde mennesker omkring sig.

Nu er han kommet hjem. Hjem i sit eget varme hjem. Han er rolig, der er varmt og der er varme farver i hans indre. Der er glæde, energi, og han har lært at modtage. Han har lært, at sige fra og dermed sige, ja tak til sig selv.

Udadtil er han fortsat fløjtende og syngende og et givende menneske. Forskellen er, nu har han det hele af sig selv med. Han har sagt, ja tak til sig selv.

Nu hvor der er ro på og han har fundet hjem til sig selv. Så har fighteren igen fået en opblomstring. Fordi fighteren behøver ikke altid være i krig. Fighteren arbejder meget bedre og stabilt i egenkærligheden.

Som han siger; Vægten er som en fremmed, jeg har lukket ind på forbudt område. Den skal føres til dør igen.

Hilsen
Den glade rejser

Dette rejseforløb er uden tvivl ikke den nemmeste måde til vægttab. Og uden tvivl er det heller ikke den dårligste.

God rejse til jer, som overvejer, at pakke kufferten og tage på en indre varm livsrejse.

Dorthe Bjerre

Jeg er en livsklog kvinde med hjertet på rette sted. I forening med de proffesionelle redskaber fra neurokommunikation har jeg skabt et godt grundlag for at være med dig et stykke af din vej, indtil du får skabt dine nye værktøjer til positiv forandring. Hele mit liv har jeg arbejdet med mad/ernæring og mennesker. Jeg har erfaring med alle aldersgrupper og med mange forskellige kulturer, hvilket gør, jeg har en multikulturel forståelse og erfaring med mennesker. Jeg arbejder med det hele menneske, og tager udgangspunkt i det hele menneske. Jeg har ingen forudsætning for at vide, hvilken vej du vil gå – men med mine redskaber som NLP coach kan du sikkert og trygt finde din vej med hjælp fra mig. Igennem vort liv vil vi møde kriser og udfordringer, som kan være svære og følelserne kan tage magten over os. Dette er en helt naturlig del af at leve livet. Jeg har selv været igennem forskellige kriser. Derfor ved jeg ofte, hvordan det føles på egen krop og psyke. Vore redskaber til at komme igennem disse livskriser kan være meget forskellige. Jeg valgte at være min egen bedste ven og tog ansvar for mine valg. Med min værktøjskasse og de fantastiske redskaber fra NLP kan jeg hjælpe dig med at komme videre på din vej i en bedre og hel udgave af dig selv. Jeg møder dig med forståelse, respekt og lydhørhed for, hvad du har på hjerte, og i hvilken retning du ønsker at føre dig selv. Privat er jeg omgivet af mine to dejlige drenge, svigerdøtre og børnebørn.