Coach

Coaching – hvad er det?

Jeg hjælper dig med at skabe klarhed og forståelse for din nuværende situation og hjælpe dig med at skabe de forandringer, du ønsker at opnå. Samtalen foregår i et tempo, der gør dig tryg, og hvor du opnår at blive det bedste af dig.

Jeg benytter spørgeteknikker med baggrund i NLP – Jeg ved, hvordan de forskellige hjernedele arbejder og påvirker os positivt og negativt. Derfor er NLP et fantastisk værktøj til at opnå egne mål i livet, og vil erfaringsmæssigt give dig gode resultater.

individuelforloeb
sommerdag

Coaching session – hvordan foregår det?

Du bliver budt velkommen i mit lille anneks i haven. Her er der ro, hygge og tryghed. Jeg tager udgangspunkt i – hvordan du har det nu, og hvad du gerne vil opnå. Jeg stiller relevante spørgsmål ud fra mine forandringsværktøjer. Jeg er objektiv lyttende til, hvad du fortæller. Jeg forholder mig til i hvilket tempo, du kan forholde dig til forandringen.

Hovedsaligt arbejder jeg med, hvad du kan ændre – ikke så meget hvorfor problemet er, som det er.
Dermed vil du finde din vej frem – fordi du har det hele i dig – jeg har værktøjerne til at hjælpe dig på vej til dit mål.

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Jeg kan tilbyde dig individuelle samtaler, hvor du er i fokus og vil få min fulde opmærksomhed i forhold til, at du kommer videre som et bedre jeg.

  • Oplever du tristhed og udbrændthed, som tager styringen i dit liv, til trods for du kæmper for at opretholde en positiv tilgang til hverdagen.
  • Føler du dig udfordret og drænet for energi når du har været sammen med bestemte mennesker på jobbet, i familien, eller i vennekredsen.
  • Har du gentagne gange forsøgt at stoppe med rygning.
  • Har du gentagne gange trukket et nyt slankekort og utallige gange skiftevis taget på og tabt dig.

Der kan være utallige symptomer på ubalance i livet, hvilket ikke er unormalt, da vi er mennesker.
Den strategi, du tidligere har brugt. De handlinger, du tidligere har udført, og de resultater, du har opnået, har sikkert været de rigtige på det givne tidspunkt.

Men – Nu er tiden så kommet, hvor du for alvor gerne vil opnå og bevare dit ønskede mål.

Jeg står parat til at hjælpe dig på rette vej.
Sammen kan vi mestre dit nye jeg i bedste udgave.

blomster