balance

VIP tilbud i april, maj og juni

PERSONLIG VÆGTTABS COACHING SAMT GRUNDIGT OG PERSONLIGT TILRETTELAGT INTRO TIL SENSE PRINCIPPERNE.

Er tiden inde til, du begynder, at vende tilbage til den verden, hvor du selv agerer som styrmand i eget liv. Oplever du i denne tid ekstra kilo og madstress? Har tiden været styret af følelserne, som har inviteret dig på ekstra måltider? Ønsker du, at få en god og optimal balance mellem krop-mad-psyke?

Jeg tilbyder VIP tilbud i april, maj og juni.

Dette tilbud er for dig, som ønsker, at finde den optimale vej for balance mellem krop-mad-psyke.

VIP PRIS: 700 kr.

Efterfølgende coaching indenfor 3 mdr. efter start: 600 kr. pr. coaching.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information 51222935

Dorthe Bjerre

Jeg er en livsklog kvinde med hjertet på rette sted. I forening med de proffesionelle redskaber fra neurokommunikation har jeg skabt et godt grundlag for at være med dig et stykke af din vej, indtil du får skabt dine nye værktøjer til positiv forandring. Hele mit liv har jeg arbejdet med mad/ernæring og mennesker. Jeg har erfaring med alle aldersgrupper og med mange forskellige kulturer, hvilket gør, jeg har en multikulturel forståelse og erfaring med mennesker. Jeg arbejder med det hele menneske, og tager udgangspunkt i det hele menneske. Jeg har ingen forudsætning for at vide, hvilken vej du vil gå – men med mine redskaber som NLP coach kan du sikkert og trygt finde din vej med hjælp fra mig. Igennem vort liv vil vi møde kriser og udfordringer, som kan være svære og følelserne kan tage magten over os. Dette er en helt naturlig del af at leve livet. Jeg har selv været igennem forskellige kriser. Derfor ved jeg ofte, hvordan det føles på egen krop og psyke. Vore redskaber til at komme igennem disse livskriser kan være meget forskellige. Jeg valgte at være min egen bedste ven og tog ansvar for mine valg. Med min værktøjskasse og de fantastiske redskaber fra NLP kan jeg hjælpe dig med at komme videre på din vej i en bedre og hel udgave af dig selv. Jeg møder dig med forståelse, respekt og lydhørhed for, hvad du har på hjerte, og i hvilken retning du ønsker at føre dig selv. Privat er jeg omgivet af mine to dejlige drenge, svigerdøtre og børnebørn.