balance

Lader du dig forføre? Forføre af mad

Lader du dig  forføre? Forføre af mad…..

Så er du ikke alene. Det er vi rigtig mange, som gør.

Forføre af mad – chokolade- slik – kager – chips… Uhm, jeg elsker det. BUM, når maden er spist, så rammer den tunge hammer lige oveni hovedet igen. Nøjagtigt som i et forlist kærlighedsforhold. Hovedet bliver fyldt med selvbebrejdelser og skam. Og jeg bliver ked af det fordi, det er også helt galt med vægten og de overflødige kilo.

Dernæst bliver jeg forført, af alle de farvestrålende ugeblade, med flotte og glade mennesker, som har tabt sig, på nul komma nul. De stråler om kap på de forskellige forsider af div. dameblade.

Jeg hopper med. Jeg vil også tabe mig nu, og det kan kun gå for langsomt. Nu skal det være… BUM. Holdt artiklerne med de glade og strålende mennesker, hvor vægttabet gik helt amok på rekordtid. Nej, ikke i længden. BUM. Frem med hammeren igen. Jeg duer ikke. Jeg kan ikke. Det er også fordi jeg ikke har karakter og det er så svært…..

Kender du disse ovenstående linjer? Hvis ja, så tilbyder jeg min ekspertise til varigt vægttab. Vejen som bliver din vej. Du får mine værktøjskasser med mentale værktøjer. Derved finder du din vej. Den vej, som er den bedste for dig. Vejen til varigt vægttab uden forbud og restriktioner. Men en tilgang, hvor du lærer, at spise på sult og ikke på følelser. Hvor du lærer, at tage dig af dine følelser, i stedet for at spise på dem.

Jeg arbejder ud fra Senseprincipperne og NLP. Det er ikke en kur. Det er en livsstilomlægning og det handler også, om alt muligt andet end mad.

Du vil opleve mere livsglæde og blive mere selvkærlig. Du vil opleve ro og dermed mere energi.

Bivirkningerne kan være, du skal ud og købe nyt tøj. Og du vil få langt flere positive tilkendegivelser end tidligere.

Jeg tilbyder individuelle forløb for den enkelte person, som ønsker denne tilgang til varigt vægttab. Jeg kan så vidt muligt tilpasse mig, hvordan det passer i din kalender. Og det er op til den enkelte, hvor ofte du har brug for nye værktøjer, så du kommer videre på din nye vej. Kontakt www.balanceisundhed.dk eller Dorthe Bjerre mobil 51222935

Dorthe Bjerre

Jeg er en livsklog kvinde med hjertet på rette sted. I forening med de proffesionelle redskaber fra neurokommunikation har jeg skabt et godt grundlag for at være med dig et stykke af din vej, indtil du får skabt dine nye værktøjer til positiv forandring. Hele mit liv har jeg arbejdet med mad/ernæring og mennesker. Jeg har erfaring med alle aldersgrupper og med mange forskellige kulturer, hvilket gør, jeg har en multikulturel forståelse og erfaring med mennesker. Jeg arbejder med det hele menneske, og tager udgangspunkt i det hele menneske. Jeg har ingen forudsætning for at vide, hvilken vej du vil gå – men med mine redskaber som NLP coach kan du sikkert og trygt finde din vej med hjælp fra mig. Igennem vort liv vil vi møde kriser og udfordringer, som kan være svære og følelserne kan tage magten over os. Dette er en helt naturlig del af at leve livet. Jeg har selv været igennem forskellige kriser. Derfor ved jeg ofte, hvordan det føles på egen krop og psyke. Vore redskaber til at komme igennem disse livskriser kan være meget forskellige. Jeg valgte at være min egen bedste ven og tog ansvar for mine valg. Med min værktøjskasse og de fantastiske redskaber fra NLP kan jeg hjælpe dig med at komme videre på din vej i en bedre og hel udgave af dig selv. Jeg møder dig med forståelse, respekt og lydhørhed for, hvad du har på hjerte, og i hvilken retning du ønsker at føre dig selv. Privat er jeg omgivet af mine to dejlige drenge, svigerdøtre og børnebørn.