Jeg tilbyder

Jeg laver skræddersyede forløb og coaching til jer som ikke har mulighed for at komme til mig. Derfor tilbyder jeg, at tage imod invitationen og komme indenfor hos jer, som har udfordringer i forhold til mad og psyke.

Hvor kan jeg gøre en forskel

Jeg henvender mig især til bo/opholdssteder med børn og unge mennesker. Eller indenfor det boligsociale arbejde i udsatte områder. Det er på disse steder, jeg har stor erfaring og kendskab til anerkendende metoder, som virker på brugerne, så de vokser i forhold til ejerskab af egne kompetancer.

Det kan også være på arbejdspladser, hvor der tænkes nye tanker til at forbedre sundheden blandt personalet. Hvilket også er meget givende for det mentale sammenhold på en arbejdsplads. Det er ofte en win-win situation at tilbyde personalet et fælles boost.

Hvordan ser forløbene ud

Der tages udgangspunkt i det enkelte menneske eller i det fælles fundament der er basis for på stedet.

Jeg tilbyder individuelle forløb samt gruppeforløb. Jeg skræddersyr forløb til det enkelte sted. Og tilpasser rammerne til jeres brugere og ikke omvendt.

Vi starter med at præcisere udfordringen og derfra laver jeg materialle til forløb – samtaler – workshop eller foredrag.

Skriv eller ring og vi kan tage en uforpligtende samtale om mulighederne.

Billede af bro som ligger over et bjerg af aske